Перейти до головного вмісту
ХНТУ ОНЛАЙН
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій

Розгорнути всі
Переглянути всі підкатегорії

Основи фізіології і гігієни харчування- 2ХТс/3, 2ХТc/2,3ХТ

  • Викладач: СТОЯНОВА Ольга Вікторівна

Захист кваліфікаційної роботи магістра 6ХТв

  • Викладач: ВАЛЬКО Микола Іванович
  • Викладач: КУЗЬМІНА Тетяна Олегівна
  • Викладач: МАМАЙ Ольга Іванівна
  • Викладач: ЯКОВЕНКО Тетяна Олександрівна
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle