Перейти до головного вмісту
ХНТУ ОНЛАЙН
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій

Розгорнути всі
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка

Актуальні проблеми галузі

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств виноробства

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств консервування

Етнічна кулінарія

Загальні технології харчової промисловості:

Інноваційні технології і прогнозування розвитку виноробства

Інноваційні технології і прогнозування розвитку консервування

Інтелектуальна власність

Контроль якості та безпеки продукції бродіння і виноробства

Контроль якості та безпеки продукції консервування

Матеріалознавство у виноробстві

Матеріалознавство у консервуванні

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у виноробстві

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у консервуванні

Науково-дослідна робота студентів

Обладнання виноробних підприємств

Обладнання консервних підприємств

Обладнання харчових підприємств

Основи конкурентоспроможності продукції виноробства

Основи конкурентоспроможності продукції консервування

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • » Наступна сторінка
Переглядати всі курси
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle