Перейти до головного вмісту
Moodle KNTU Moodle KNTU
  • Українська ‎(uk)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)

Контроль якості та безпеки продукції галузі

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет інтегрованих технологій
  4. Кафедра харчових технологій
  5. Контроль якості та безпеки продукції галузі

Контроль якості та безпеки продукції галузі-2ХТв(с);2ХТк(с);4ХТв;4ХТк

  • Викладач: Кузьміна Тетяна Олегівна
  • Викладач: Мамай Ольга Іванівна
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовости сайта

    • Курси

      • Факультет інформаційних технологій та дизайну

      • Факультет міжнародних економічних відносин, управл...

      • Факультет економіки, бізнес-аналітики та підприємн...

      • Факультет інженерії та транспорту

      • Факультет інтегрованих технологій

        • Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифік...

        • Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю

        • Кафедра харчових технологій

          • Актуальні проблеми галузі

          • Вступ до аналізу інвестиційних проектів розвитку п...

          • Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств галузі

          • Загальні технології харчової промисловості:

          • Інноваційні технології і прогнозування розвитку ви...

          • Інноваційні технології і прогнозування розвитку ко...

          • Контроль якості та безпеки продукції галузі

            • Кон.ЯБПГ

          • Матеріалознавство у виноробстві

          • Матеріалознавство у консервуванні

          • Методологія наукової творчості та дослідницький пр...

          • Методологія наукової творчості та дослідницький пр...

          • Науково-дослідна робота студентів

          • Обладнання виноробних підприємств

          • Обладнання консервних підприємств

          • Основи конкурентоспроможності продукції виноробства

          • Основи конкурентоспроможності продукції галузі

          • Основи конкурентоспроможності продукції консервування

          • Основи фізіології і гігієни харчування

          • Перспективні напрями наукових досліджень в галузі ...

          • Перспективні напрями наукових досліджень в галузі ...

          • Проектування підприємств галузі

          • Процеси і апарати харчових виробництв

          • Різне

          • Спеціальна технологія вина

          • Спеціальні розділи технології консервування

          • Стандартизація, метрологія, сертифікація харчової ...

          • Сучасні технології сокового виробництва

          • Теоретичні основи харчових технологій

          • Технологія бродильних виробництв

          • Технологія вина

          • Технологія зберігання винограду, плодів і овочів

          • Технологія консервів для дитячого та дієтичного ха...

          • Технологія консервування

          • Технологія коньяку

          • Технологія лікеро-горілчаних виробів

          • Технологія пива і спирту

          • Технологія плодово-ягідних напоїв

          • Технологія сушіння

          • Технологія харчування

          • Товарознавство та пакування продукції виноробства

          • Товарознавство та пакування продукції консервування

          • Фізико-хімічні і біологічні основи консервного вир...

          • Функціональні і харчові добавки

          • Хімія коньяку

          • Хімія та біотехнологія вина

          • Холодильне устаткування і технологія харчових виро...

        • Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності

        • Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки...

        • Різне

      • Центр післядипломної освіти

      • Економіко-технологічний технікум

      • Центр довузівської підготовки та тестових технологій

      • Нормативне забезпечення

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app