Перейти до головного вмісту
ХНТУ ОНЛАЙН
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій

Розгорнути всі

Актуальні проблеми галузі

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств виноробства

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств консервування

Етнічна кулінарія

Загальні технології харчової промисловості:

Інноваційні технології і прогнозування розвитку виноробства

Інноваційні технології і прогнозування розвитку консервування

Інтелектуальна власність

Контроль якості та безпеки продукції бродіння і виноробства

Контроль якості та безпеки продукції консервування

Матеріалознавство у виноробстві

Матеріалознавство у консервуванні

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у виноробстві

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у консервуванні

Науково-дослідна робота студентів

Обладнання виноробних підприємств

Обладнання консервних підприємств

Обладнання харчових підприємств

Основи конкурентоспроможності продукції виноробства

Основи конкурентоспроможності продукції консервування

Показати ще

Основи фізіології і гігієни харчування- 2ХТс/3, 2ХТc/2,3ХТ

  • Викладач: СТОЯНОВА Ольга Вікторівна

Захист кваліфікаційної роботи магістра 6ХТв

  • Викладач: ВАЛЬКО Микола Іванович
  • Викладач: КУЗЬМІНА Тетяна Олегівна
  • Викладач: МАМАЙ Ольга Іванівна
  • Викладач: ЯКОВЕНКО Тетяна Олександрівна
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle