Перейти до головного вмісту
ХНТУ ОНЛАЙН
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій
  4. Загальні технології харчової промисловості:
  5. - Технологія бродильних виробництв

- Технологія бродильних виробництв

Технологія бродильних виробництв - 2ХТ, 1ХТ(с)/3, 2БХП, 1БХП(с)/3

  • Викладач: МАМАЙ Ольга Іванівна
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle