Перейти до головного вмісту
ХНТУ ОНЛАЙН
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Розгорнути всі
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • 4 Сторінка 4
  • » Наступна сторінка

Барвники в косметичних засобах та продуктах харчування

Барвники в продуктах харчування

Біологічно-активні добавки

Біохімія

Визначення терміну придатності харчових продуктів

Державний іспит

Експертиза та контроль якості продуктів харчування

Загальна хімічна технологія

Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції

Кваліфікаційна робота бакалавра

Кваліфікаційна робота магістра

Комп’ютерна хімія та застосування ЕОМ в хімічній технології

Методи аналізу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів

Методи визначення фальсифікації товарів

Методи контролю якості харчової продукції *

Методи синтезу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів

Методологія і організація наукових досліджень галузі

Мікробіологія

Мікробіологія (спец. глави)

Мікробіологія харчових виробництв

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • 3 Сторінка 3
  • 4 Сторінка 4
  • » Наступна сторінка
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle