Skip to main content
ХНТУ ОНЛАЙН
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Expand all
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • » Next page

Барвники в косметичних засобах та продуктах харчування

Барвники в продуктах харчування

Біологічно-активні добавки

Біохімія

Визначення терміну придатності харчових продуктів

Державний іспит

Експертиза та контроль якості продуктів харчування

Загальна хімічна технологія

Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції

Кваліфікаційна робота бакалавра

Кваліфікаційна робота магістра

Комп’ютерна хімія та застосування ЕОМ в хімічній технології

Методи аналізу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів

Методи визначення фальсифікації товарів

Методи контролю якості харчової продукції *

Методи синтезу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів

Методологія і організація наукових досліджень галузі

Мікробіологія

Мікробіологія (спец. глави)

Мікробіологія харчових виробництв

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • 3 Page 3
  • 4 Page 4
  • » Next page
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle