Skip to main content
Moodle KNTU Moodle KNTU
  • English ‎(en)‎
    Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Кафедра харчових технологій

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет інтегрованих технологій
  4. Кафедра харчових технологій
Expand all
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • » Next

Актуальні проблеми галузі

Вступ до аналізу інвестиційних проектів розвитку підприємств галузі

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств галузі

Загальні технології харчової промисловості:

Інноваційні технології і прогнозування розвитку виноробства

Інноваційні технології і прогнозування розвитку консервування

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Матеріалознавство у виноробстві

Матеріалознавство у консервуванні

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у виноробстві

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у консервуванні

Науково-дослідна робота студентів

Обладнання виноробних підприємств

Обладнання консервних підприємств

Основи конкурентоспроможності продукції виноробства

Основи конкурентоспроможності продукції галузі

Основи конкурентоспроможності продукції консервування

Основи фізіології і гігієни харчування

Перспективні напрями наукових досліджень в галузі виноробства

Перспективні напрями наукових досліджень в галузі консервування

  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • » Next
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовости сайта

    • Courses

      • Факультет інформаційних технологій та дизайну

      • Факультет міжнародних економічних відносин, управл...

      • Факультет економіки, бізнес-аналітики та підприємн...

      • Факультет інженерії та транспорту

      • Факультет інтегрованих технологій

        • Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифік...

        • Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю

        • Кафедра харчових технологій

          • Актуальні проблеми галузі

          • Вступ до аналізу інвестиційних проектів розвитку п...

          • Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств галузі

          • Загальні технології харчової промисловості:

          • Інноваційні технології і прогнозування розвитку ви...

          • Інноваційні технології і прогнозування розвитку ко...

          • Контроль якості та безпеки продукції галузі

          • Матеріалознавство у виноробстві

          • Матеріалознавство у консервуванні

          • Методологія наукової творчості та дослідницький пр...

          • Методологія наукової творчості та дослідницький пр...

          • Науково-дослідна робота студентів

          • Обладнання виноробних підприємств

          • Обладнання консервних підприємств

          • Основи конкурентоспроможності продукції виноробства

          • Основи конкурентоспроможності продукції галузі

          • Основи конкурентоспроможності продукції консервування

          • Основи фізіології і гігієни харчування

          • Перспективні напрями наукових досліджень в галузі ...

          • Перспективні напрями наукових досліджень в галузі ...

          • Проектування підприємств галузі

          • Процеси і апарати харчових виробництв

          • Різне

          • Спеціальна технологія вина

          • Спеціальні розділи технології консервування

          • Стандартизація, метрологія, сертифікація харчової ...

          • Сучасні технології сокового виробництва

          • Теоретичні основи харчових технологій

          • Технологія бродильних виробництв

          • Технологія вина

          • Технологія зберігання винограду, плодів і овочів

          • Технологія консервів для дитячого та дієтичного ха...

          • Технологія консервування

          • Технологія коньяку

          • Технологія лікеро-горілчаних виробів

          • Технологія пива і спирту

          • Технологія плодово-ягідних напоїв

          • Технологія сушіння

          • Технологія харчування

          • Товарознавство та пакування продукції виноробства

          • Товарознавство та пакування продукції консервування

          • Фізико-хімічні і біологічні основи консервного вир...

          • Функціональні і харчові добавки

          • Хімія коньяку

          • Хімія та біотехнологія вина

          • Холодильне устаткування і технологія харчових виро...

        • Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності

        • Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки...

        • Різне

      • Центр післядипломної освіти

      • Економіко-технологічний технікум

      • Центр довузівської підготовки та тестових технологій

      • Нормативне забезпечення

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app