Skip to main content
ХНТУ ОНЛАЙН
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій

Кафедра харчових технологій

Expand all

Актуальні проблеми галузі

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств виноробства

Вступ до аналізу проектів розвитку підприємств консервування

Етнічна кулінарія

Загальні технології харчової промисловості:

Інноваційні технології і прогнозування розвитку виноробства

Інноваційні технології і прогнозування розвитку консервування

Інтелектуальна власність

Контроль якості та безпеки продукції бродіння і виноробства

Контроль якості та безпеки продукції консервування

Матеріалознавство у виноробстві

Матеріалознавство у консервуванні

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у виноробстві

Методологія наукової творчості та дослідницький практикум у консервуванні

Науково-дослідна робота студентів

Обладнання виноробних підприємств

Обладнання консервних підприємств

Обладнання харчових підприємств

Основи конкурентоспроможності продукції виноробства

Основи конкурентоспроможності продукції консервування

View more

Основи фізіології і гігієни харчування- 2ХТс/3, 2ХТc/2,3ХТ

  • Teacher: СТОЯНОВА Ольга Вікторівна

Захист кваліфікаційної роботи магістра 6ХТв

  • Teacher: ВАЛЬКО Микола Іванович
  • Teacher: КУЗЬМІНА Тетяна Олегівна
  • Teacher: МАМАЙ Ольга Іванівна
  • Teacher: ЯКОВЕНКО Тетяна Олександрівна
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle