Перейти до головного вмісту
ХНТУ ОНЛАЙН
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. Факультет інтегрованих технологій
  3. Кафедра харчових технологій
  4. Загальні технології харчової промисловості:

Загальні технології харчової промисловості:

Розгорнути всі

- Технологія бродильних виробництв

- Технологія жирів та жирозамінників

- Технологія зберігання і переробки зерна

- Технологія консервування плодів та овочів

- Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

- Технологія молока та молочних продуктів

- Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчо концентратів

- Технологія цукрового виробництва і полісахаридів

Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle